Yekta Saraç Mustafa Demirkan / Saynur Dirlik Saynur35 Twitter : Yekta saraç'ın yeniden atanmayacağı ve kurumdaki yakın çevresiyle vedalaştığı konuşuluyor.

Yekta Saraç Mustafa Demirkan / Saynur Dirlik Saynur35 Twitter : Yekta saraç'ın yeniden atanmayacağı ve kurumdaki yakın çevresiyle vedalaştığı konuşuluyor.. Altında mustafa kemal atatürk'ün de imzası bulunan ayasofya'yı müzeye çeviren kararla ilgili mustafa demirkan, bu mabetler, mabet olarak devam etmesi. Mustafa demi̇rkiran yekta saraç'in kayinpederi̇ geçen aylarda hayatını kaybeden muhammed emin saraç'ın dünürü, yüksek öğretim kurumu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olan mustafa demirkıran, erdoğan'ın da yakından takip ettiği isimler arasında yer alıyor. Ayasofya'da yapılan icazet alma programında atatürk'e zalim ve kafir diyen mustafa demirkıran'ın yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Ayasofya'da cumhurbaşkanı tayyip erdoğan' ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk 'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim. Güneysu merkez camii i̇mam hatibi hıfzını ikmal eyledi.

Ayasofya camii imamı olarak tanınan ve hafız olarak bilinen mustafa demirkan, 1955 yılı doğumludur. Odatv'de yer alan habere göre, mustafa demirkıran'ın, geçen aylarda hayatını kaybeden muhammed emin saraç'ın dünürü, yüksek öğretim kurumu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Güneysu merkez camii i̇mam hatibi hıfzını ikmal eyledi. Saraç, 11 kasım 2014'te yök başkanı olarak atandı. Demirkan, yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı!

Osmanli Ilmiye Gelenegini Yeni Nesillere Aktaran Hoca Efendi Muhammed Emin Sarac
Osmanli Ilmiye Gelenegini Yeni Nesillere Aktaran Hoca Efendi Muhammed Emin Sarac from www.gaste24.com
Mustafa demirkan adlı imam, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'ü hedef almıştı. Ayasofya'da cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim kurulu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı. Ayasofya'da 'örgün eğitimle birlikte hafızlık' projesi' kapsamında hafızlık elde eden 136 öğrenci için. İstanbul'a bu yıllarda gelen mustafa demirkan, hacı hafız i̇smail hakkı bayrı'dan talim dersini aldı ve fatih i̇mam hatip. Ayasofya'daki icazet alma programında atatürk'e zalim ve kafir diyen mustafa demirkıran'ın yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Mustafa demirkan, yök, yekta saraç, hakaret, mustafa kemal atatürk Mustafa demirkan adlı imam, akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'e lanet okumuş, bununla da yetinmeyip zalim ve kafir ifadelerini kullanmıştı. Türkiye iki gündür, ayasofya 'da, i̇mam mustafa demirkan'ın, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın da.

Ayasofya'da cumhurbaşkanı tayyip erdoğan' ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk 'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan.

Altında mustafa kemal atatürk'ün de imzası bulunan ayasofya'yı müzeye çeviren kararla ilgili mustafa demirkan, bu mabetler, mabet olarak devam etmesi. Ayasofya'da akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim kurulu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı. Yekta saraç'ın babası muhammed emin saraç'ın cenaze namazını, dünürü mustafa demirkan kıldırdı. Demirkan'ın, yök başkanı yekta saraç'ın kayınbabası olduğu ortaya çıkmıştı. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan gibi rize güneysulu olan demirkan'ın yök başkanı saraç'ın kayınpederi olduğu anlaşıldı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın katıldığı ve ayasofya'da gerçekleşen programda imam mustafa demirkan, türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu mustafa kemal atatürk'e. Mustafa demirkan adlı imam, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'e lanet okumuştu. Saraç, 11 kasım 2014'te yök başkanı olarak atandı. Ayasofya'da yapılan icazet alma programında atatürk'e zalim ve kafir diyen mustafa demirkıran'ın yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Saraç, 11 kasım 2014'te yök başkanı olarak atandı. Ayasofya'da, atatürk'e 'zalim ve kafir' dedi akp'li cumhurbaşkanı erdoğan'ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu mustafa kemal atatürk'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim kurulu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı. Ayasofya camii imamı ve aynı zamanda yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olan mustafa demirkan'ın cumhurbaşkanı erdoğan'ın da bulunduğu hafızlık töreninde okuduğu ayetler üzerine kendisine atatürk'e hakaret suçlamaları yöneltilmişti. İstanbul'a bu yıllarda gelen mustafa demirkan, hacı hafız i̇smail hakkı bayrı'dan talim dersini aldı ve fatih i̇mam hatip.

Mhp lideri bahçeli de demirkan'ı suçlayanlar arasında yer almış ve demirkan. Atatürk'e lanet okuyan imam bakın kimin akrabası çıktı. Saraç, 11 kasım 2014'te yök başkanı olarak atandı. İstanbul'a bu yıllarda gelen mustafa demirkan, hacı hafız i̇smail hakkı bayrı'dan talim dersini aldı ve fatih i̇mam hatip. Demirkan'ın, cenaze töreni pandemiye karşın yoğun katılımla gerçekleşen yök başkanı yekta saraç'ın babası muhammed emin saraç'ın hem öğrencisi hem de dünürü olduğu.

Saynur Dirlik Saynur35 Twitter
Saynur Dirlik Saynur35 Twitter from pbs.twimg.com
Türkiye iki gündür, ayasofya'da, i̇mam mustafa demirkan'ın, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın da dinlediği sırada söylediği sözleri konuşuyor. Ayasofya'da, atatürk'e 'zalim ve kafir' dedi akp'li cumhurbaşkanı erdoğan'ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu mustafa kemal atatürk'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim kurulu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı. Mustafa demirkan, yök, yekta saraç, hakaret, mustafa kemal atatürk Ayasofya'da cumhurbaşkanı tayyip erdoğan' ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk 'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan. Ayasofya'da 'örgün eğitimle birlikte hafızlık' projesi' kapsamında hafızlık elde eden 136 öğrenci için. 30 mayıs 2021 21:56 / güncel Demirkan'ın, cenaze töreni pandemiye karşın yoğun katılımla gerçekleşen yök başkanı yekta saraç'ın babası muhammed emin saraç'ın hem öğrencisi hem de dünürü olduğu. Demirkan, geçen şubatta vefat eden dünürü emin saraç'ın cenaze.

Mustafa demirkan adlı imam, akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'e lanet okumuş, bununla da yetinmeyip zalim ve kafir ifadelerini kullanmıştı.

Mustafa demirkan adlı imam, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'e lanet okumuştu. Saraç, 20 temmuz 2017'de ise ikinci kez bu göreve getirildi. Ayasofya'da cumhurbaşkanı tayyip erdoğan' ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk 'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan. Mustafa demirkan adlı imam, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'ü hedef almıştı. Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan gibi rize güneysulu olan demirkan'ın yök başkanı saraç'ın kayınpederi olduğu anlaşıldı. Erdoğan ile demirkan'ın yakın arkadaş olduğu belirtildi. Altında mustafa kemal atatürk'ün de imzası bulunan ayasofya'yı müzeye çeviren kararla ilgili mustafa demirkan, bu mabetler, mabet olarak devam etmesi. Ayasofya'daki icazet alma programında atatürk'e zalim ve kafir diyen mustafa demirkıran'ın yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Saraç, 20 temmuz 2017'de ise ikinci kez bu göreve getirildi. 30 mayıs 2021 21:56 / güncel Ayasofya'daki icazet alma programında atatürk'e zalim ve kafir diyen mustafa demirkıran'ın yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. Türkiye iki gündür, ayasofya 'da, i̇mam mustafa demirkan'ın, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın da. Saraç, 11 kasım 2014'te yök başkanı olarak atandı.

Emin saraç, 'alo fatih' olarak anılan mehmet fatih saraç'ın da kardeşi. Mustafa demirkan adlı imam, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'e lanet okumuştu. Mustafa demirkan adlı imam, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'ü hedef almıştı. Mustafa demirkan, yök, yekta saraç, hakaret, mustafa kemal atatürk Cumhurbaşkanı tayyip erdoğan gibi rize güneysulu olan demirkan'ın yök başkanı saraç'ın kayınpederi olduğu anlaşıldı.

Erdogan Ve Yok Baskani Sarac Bulu Atamasinda Ters Dustu Sarac Ayrilik Hazirliginda Kronos News Bagimsiz Haber Sitesi
Erdogan Ve Yok Baskani Sarac Bulu Atamasinda Ters Dustu Sarac Ayrilik Hazirliginda Kronos News Bagimsiz Haber Sitesi from kronos34.news
Ayasofya'da yapılan icazet alma programında atatürk'e zalim ve kafir diyen mustafa demirkıran'ın yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olduğu ortaya çıktı. İstanbul'a bu yıllarda gelen mustafa demirkan, hacı hafız i̇smail hakkı bayrı'dan talim dersini aldı ve fatih i̇mam hatip. Ayasofya'da, atatürk'e 'zalim ve kafir' dedi akp'li cumhurbaşkanı erdoğan'ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucusu mustafa kemal atatürk'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim kurulu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı. Ayasofya'da cumhurbaşkanı tayyip erdoğan' ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk 'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim. İmamı mustafa demirkan, törende ayasofya'nın müzeye çevrildiğini hatırlatarak, adını anmadan atatürk'e atfen zalim ve kafir dedi. Mustafa demi̇rkiran yekta saraç'in kayinpederi̇ geçen aylarda hayatını kaybeden muhammed emin saraç'ın dünürü, yüksek öğretim kurumu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olan mustafa demirkıran, erdoğan'ın da yakından takip ettiği isimler arasında yer alıyor. Yekta saraç'ın yeniden atanmayacağı ve kurumdaki yakın çevresiyle vedalaştığı konuşuluyor. Emin saraç, 'alo fatih' olarak anılan mehmet fatih saraç'ın da kardeşi.

Yekta saraç'ın babası muhammed emin saraç'ın cenaze namazını, dünürü mustafa demirkan kıldırdı.

Ayasofya'da cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim kurulu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı. Yekta saraç'ın babası muhammed emin saraç'ın cenaze namazını, dünürü mustafa demirkan kıldırdı. Program sırasında mustafa demirkan ulu önder mustafa kemal atatürk. Mustafa demirkan adlı imam, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da gerçekleşen programda mustafa kemal atatürk'e lanet okumuştu. Ayasofya'da akp'li cumhurbaşkanı tayyip erdoğan'ın katıldığı programda türkiye cumhuriyeti'nin kurucu lideri mustafa kemal atatürk'e zalim ve kafir diyen imam mustafa demirkan, yükseköğretim kurulu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi çıktı. Türkiye iki gündür, ayasofya 'da, i̇mam mustafa demirkan'ın, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın da. Mustafa demi̇rkiran yekta saraç'in kayinpederi̇ geçen aylarda hayatını kaybeden muhammed emin saraç'ın dünürü, yüksek öğretim kurumu (yök) başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olan mustafa demirkıran, erdoğan'ın da yakından takip ettiği isimler arasında yer alıyor. Mustafa demirkan adlı imam, akp'li cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın katıldığı, ayasofya'da. Güneysu merkez camii i̇mam hatibi hıfzını ikmal eyledi. Demirkan'ın, cenaze töreni pandemiye karşın yoğun katılımla gerçekleşen yök başkanı yekta saraç'ın babası muhammed emin saraç'ın hem öğrencisi hem de dünürü olduğu. Türkiye iki gündür, ayasofya'da, i̇mam mustafa demirkan'ın, cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın da dinlediği sırada söylediği sözleri konuşuyor. Ayasofya camii imamı ve aynı zamanda yök başkanı yekta saraç'ın kayınpederi olan mustafa demirkan'ın cumhurbaşkanı erdoğan'ın da bulunduğu hafızlık töreninde okuduğu ayetler üzerine kendisine atatürk'e hakaret suçlamaları yöneltilmişti. Saraç, 11 kasım 2014'te yök başkanı olarak atandı.

Posting Komentar

0 Komentar